Platina voor 'MaMaSé!' van nieuwe K3

zondag 22 november 2009

De zegetocht van de vernieuwde K3 gaat gewoon verder. Karen, Kristel en Josje kregen dit weekend een platina award voor de verkoop van meer dan 20.000 stuks in Vlaanderen van hun recentste single 'MaMaSé'. Intussen ligt ook het gloednieuwe gelijknamige album van het drietal in de winkels.

Naar jaarlijkse traditie vindt dit weekend de grote Sinterklaasshow van Studio 100 in het Antwerpse Sportpaleis plaats. Zes voorstellingen met telkens een 12.000-tal enthousiaste bezoekers maken van dit evenement voor de kinderen een absolute jaarlijkse hoogmis.


Dat werd het ook voor de meisjes van K3. Josje, het nieuwe Nederlandse blondje, wordt door de kinderen graag gezien. 'Ze is nu al de populairste', zegden oudgedienden Karen en Kristel eerder deze week in Het Laatste Nieuws.

Maar ook de rosse en de zwarte hoeven zich nog geen zorgen te maken over hun populariteit. Dat bewees de platina award die ze samen met Josje mochten ontvangen voor 'MaMaSé', de single waarmee ze nu al weken de hitparades in Vlaanderen en Nederland aanvoeren. Het is dezer dagen erg uitzonderlijk dat er van een single in Vlaanderen meer dan 20.000 exemplaren worden verkocht.

Intussen ligt ook het nieuwe K3-album in de winkels. Dat kreeg dezelfde titel mee als de succesvolle single. Het is een dubbel-cd geworden met enerzijds nieuwe nummers en anderzijds een best of maar dan opnieuw ingezongen met de stem van Josje.

Artikel: Raf Van Bedts - Eurosong.be 
 


Lees ook:
Nieuwe K3-special in première bij vtmKzoom
Spanningen binnen nieuwe K3?

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers