Programma's Eric Goens vooral op Eén

donderdag 15 december 2016

Eric Goens, de programmamaker van onder meer 'Het Huis' en 'Niveau 4' gaat in de toekomst vooral programma's maken voor Eén. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De toekomstplannen van Eric Goens en zijn productiebedrijf Het Nieuwshuis situeren zich vooral bij Eén. Maar het gaat niet om exclusiviteit. De deur naar andere zenders blijft nog open. Dat bevestigt de tv-maker zelf in Het Nieuwsblad.


Momenteel loopt op Eén het tweede en laatste seizoen van 'Het Huis'. Goens werkt al aan de opvolger die ook op Eén zal te zien zijn. Voor die zender maakte Het Nieuwshuis ook al 'Molenbeek'. Nochtans werkte Goens eerder al verschillende malen voor VIER. Zo maakte hij drie seizoenen van 'Kroost' en dit voorjaar nog het goed onthaalde 'Niveau 4', dat intussen ook bij de Waalse commerciële zender RTL-TVI te zien is.

Maar Goens heeft ervoor gekozen om zijn programma's te maken bij een zender die een eigen nieuwsdienst heeft. Hij had ook gesprekken met VTM, maar gaat nu uiteindelijk toch vooral programma's voor Eén maken. Al blijven VIER en VTM zeker ook een optie, zegt hij zelf.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers