Programma's Eric Goens vooral op En

donderdag 15 december 2016

Eric Goens, de programmamaker van onder meer 'Het Huis' en 'Niveau 4' gaat in de toekomst vooral programma's maken voor En. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De toekomstplannen van Eric Goens en zijn productiebedrijf Het Nieuwshuis situeren zich vooral bij Eén. Maar het gaat niet om exclusiviteit. De deur naar andere zenders blijft nog open. Dat bevestigt de tv-maker zelf in Het Nieuwsblad.

Momenteel loopt op Eén het tweede en laatste seizoen van 'Het Huis'. Goens werkt al aan de opvolger die ook op Eén zal te zien zijn. Voor die zender maakte Het Nieuwshuis ook al 'Molenbeek'. Nochtans werkte Goens eerder al verschillende malen voor VIER. Zo maakte hij drie seizoenen van 'Kroost' en dit voorjaar nog het goed onthaalde 'Niveau 4', dat intussen ook bij de Waalse commerciële zender RTL-TVI te zien is.

Maar Goens heeft ervoor gekozen om zijn programma's te maken bij een zender die een eigen nieuwsdienst heeft. Hij had ook gesprekken met VTM, maar gaat nu uiteindelijk toch vooral programma's voor Eén maken. Al blijven VIER en VTM zeker ook een optie, zegt hij zelf.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers