Regio: ROBtv start met TV Leuven

maandag 2 januari 2006

De stad Leuven gaat een eigen televisieprogramma maken. Dat zal ze doen in samenwerking met de regionale televisiezender ROB. Met het eigen tv-programma wil Leuven de informatie die nu al in de plaatselijke krantjes verschijnt ook via televisie wereldkundig maken.

D


e stad bepaalt zelf wat er in de 2 tot 3 minuten lange uitzending komt. Productioneel werkt ze samen met de mensen van ROB.

Het eigen tv-programma van de stad Leuven begint op maandag 9 januari en loopt zeker tot einde juni. Er is een budget voor voorzien van 90.000 euro. Ook Merchtem heeft al zo'n eigen programma op de regionale televisiezender Ring TV.

Iedere ochtend een nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je nu in voor 'TV-Visie extra' via het invulformulier en vanaf 1 januari zitten wij dagelijks in je mailbox.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers