Samson & Marie te gast op LEES! Het boekenfestival!

donderdag 4 november 2021

Momenteel vindt het nieuwe boekenfestival LEES! plaats in Antwerp Expo. Studio 100ondigt aan dat enkele van haar favoriete helden te zien zullen zijn op dit nieuwe evenement dat volgt in de traditie van de voormalige Antwerpse Boekenbeurs.

Zo zullen naast Samson & Marie ook de populairste clown van het land Bumba langskomen en ook publiekslieveling Maya De Bij.

Vrijdag 5 november
Maya
14u-15u


Zaterdag 6 november        
Bumba
15u-16u

Zondag 7 november
Samson & Marie       
10u30-11u30

LEES! Het boekenfestival
Een boekenfestival, maar dan anders. Voor iedereen, voor gezinnen, zij die weinig lezen, zij die veel lezen, voor de 'die hard' of voor wie graag vertoeft tussen de boeken en auteurs. Van harte welkom in Antwerp Expo, in dé boekenmaand van het jaar. Welkom op LEES! Het boekenfestival dat nog loopt tot en met 7 november.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers