San Marino-België vrijdag live op VTM

donderdag 5 september 2019

Nu de zomervakantie erop zit, schieten ook De Rode Duivels terug in actie. Vanaf vrijdag 6 september maken ze hun comeback bij VTM om hun kwalificatiecampagne voor het EK 2020 verder te zetten.

België heeft na vier geslaagde wedstrijden de maximumscore van 12 punten behaald en leidt daarmee zijn groep. Maar kunnen de Duivels die leiderspositie ook behouden na de twee aankomende duels, tegen San Marino op vrijdag 6 september en Schotland op maandag 9 september?


De ploeg van Roberto Martínez wordt een eerste keer in het buitenland ontvangen, in Serravalle, voor de match tegen San Marino. België verloor in het verleden nooit een interland tegen de dwergstaat, die overigens ook nog geen punten wist te sprokkelen tijdens de huidige EK-kwalificatie. Aanstaande maandag vliegen de Duivels dan naar Glasgow, waar de terugmatch tegen de ‘Tartan Army’ wacht. Op eigen veld maakten de Duivels de Schotten in met een overtuigende 3-0. Bondcoach Martínez maakte vorige week zijn selectie voor de twee matchen bekend. Enkele vaste waarden als Vincent Kompany, Eden Hazard en Dedryck Boyata ontbreken wegens blessures. Krijgen nieuwe gezichten Benito Raman en Yari Verschaeren meteen de kans om op het veld te schitteren?

Gastheer Maarten Breckx ontvangt beide avonden analisten Marc Degryse, Jan Mulder en Timmy Simons in de studio, Rudy Lanssens volgt de matchen langs de zijlijn. Commentaar is er van Dirk Derferme. San Marino-België en Schotland-België zijn om 20.25 uur live te volgen bij VTM, VTM GO en in de HLN-app.

San Marino-België op vrijdag 6 september om 20.25 uur en Schotland-België op maandag 9 september om 20.25 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers