Schrijf je in voor het gloednieuwe 'De Repair Shop' op Eén

dinsdag 2 november 2021

Binnenkort opent 'De Repair Shop' zijn deuren op Eén... en Vlamingen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor dit bijzondere programma. Stap mee binnen in het atelier waar een team van gepassioneerde vakmensen en ambachtslieden zijn vaardigheden inzet om gebroken maar geliefde voorwerpen vol verhalen en familiegeschiedenis weer tot leven brengen.

In dit internationaal gesmaakte programma, gloednieuw op Eén, herstellen vakmensen met veel zorg beschadigde, gebroken en geliefde voorwerpen in volle glorie zodat hun eigenaars ze opnieuw kunnen koesteren. De repair shop neemt de kijkers mee in de emotionele verhalen over wat deze voorwerpen betekenen voor hun eigenaars, en opent zo de deuren voor bijzondere herinneringen. Want in een tijd van massaproductie en wegwerpcultuur is het extra waardevol om een geliefd object te kunnen herstellen, en er zo weer van te genieten.


Meubels, speelgoed, muziekinstrumenten, knuffels en poppen, glaswerk, schilderijen, juwelen, radio’s, platenspelers, keramiek, klokken en horloges … 'De Repair Shop' heeft voor elk stuk de juiste vakmensen paraat, die het gerepareerde voorwerp nadien met liefde terug aan de eigenaar bezorgen. Een mooi en emotioneel moment.

Bijzondere stukken gezocht: schrijf je nu in
Eén is nog op zoek naar Vlamingen die een bijzonder stuk willen binnenbrengen in De repair shop. Heb jij een voorwerp waar je geen afstand van kan nemen? Een familiestuk met een verhaal? Iets wat je graag wil doorgeven aan een volgende generatie, maar dat kapot en versleten stof staat te vergaren? Het team van De repair shop gaat de uitdaging aan om zelfs objecten die tot op de draad versleten zijn, in hun volle glorie te herstellen. Inschrijven kan via een.be/repairshop.

'De Repair Shop' is in de loop van 2022 te zien op Eén.

'De Repair Shop' is een programma van Warner Bros. International Television Production België voor Eén.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers