Spraakmakende clip en allereerste interviews: Baba Yega geeft zich open en bloot!

woensdag 3 november 2021

De voorbije dagen doken er op de sociale media van Baba Yega heel wat vreemde posts op met ontblote Baba's. Vandaag werd duidelijk dat dit de aanloop was naar de lancering van hun nieuwe videoclip: Can't Stop My Feet.

In deze videoclip gaat Baba Yega immers voor het eerst uit de kleren. En er is nog meer: de Baba's krijgen voor het eerst een stem!


Deze nieuwe track, een samenwerking met BODYWORX, MOTi en Gerson Rafael, is inmiddels al een hit op Spotify want het nummer haalde al meer dan 100.000 streams.


Spreken is goud
Maar het meest opmerkelijke nieuws is dat Baba Yega vanaf nu ook een stem heeft! De leden van de groep gaven vandaag ook hun eerste gesproken interviews ooit. Doorheen de contacten met de fans heeft de groep immers gemerkt dat het nu tijd was om Baba Yega ook letterlijk een stem te geven en zich, naast letterlijk, ook figuurlijk bloot te geven.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers