Stacey Rookhuizen wint finale '71 Noord'

zondag 14 februari 2010

Het spel is gespeeld. De Nederlandse Stacey Rookhuizen is de winnares geworden van '71 Noord'. Tijdens de spannende finale-aflevering klopte Stacey haar tegenstrever, vtm-journalist Thomas Van Hemeledonck. Stacey wist meteen het goede antwoord op de meerkeuzevragen en kon als eerst haar vlag naar boven hijsen.

Stacey en Thomas namen het tegen elkaar op voor de trofee van’ 71° Noord’. Ze werden met een boot aan wal gebracht en van daaruit moesten ze eerst een steile heuvel beklimmen. Boven op de top stonden er 2 sneeuwscooters klaar. Daarmee moesten ze zo snel mogelijk een parcours afleggen. Onderweg moesten ze elk twee vlaggen oppikken. Daarna moesten ze verder racen naar het plateau, waar hun een
laatste opdracht wachtte. Op het plateau hing een reusachtig klimnet waardoor ze over het ravijn moesten klimmen, tot op het punt van de Noordkaap waar Ruben en Leki hen opwachtten. In dat net hingen 3 meerkeuzevragen die ze moesten oplossen. 

Stacey wist meteen het goede antwoord op de meerkeuzevragen en hijste haar vlag als eerste naar omhoog. Zij is dan ook terecht de winnares van '71° Noord'.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Ontdek de GRATIS nieuwsbrief: TV-Visie Extra
Herbekijk de finale!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers