Streamz lanceert nieuwe trailer voor tweede seizoen van 'Euphoria'

maandag 20 december 2021

'Euphoria'-fans zitten er al maanden op te wachten, maar eindelijk zet het verhaal van Rue zich verder. Rooskleuriger wordt het er echter niet op, maar dat had ook geen enkele 'Euphoria'-kenner verwacht.

Rue en haar klasgenoten blijven op zoek naar zichzelf, hun seksualiteit en hun plek in de wereld. En ook dit seizoen zal je niet onberoerd laten, bekijk hier alvast de trailer.



De beklijvende reeks heeft een enorme fanbase opgebouwd, die al een jaar op een vervolg wacht. Van dat vervolg wordt weer een tipje van de sluier opgelicht met deze trailer. De twee special episodes die we eind vorig jaar voorgeschoteld kregen, speelden zich af tijdens de eindejaarsperiode. Daar sluit het tweede seizoen naadloos bij aan, dat begint namelijk op oudejaarsavond.

In de trailer horen we hoe Rue haar liefde betuigt aan Jules (Hunter Schafer). En hoewel we hopen dat 'Rules', zoals het duo liefkozend genoemd wordt, nog lang en gelukkig zal leven, is dat niet wat we van 'Euphoria' verwachten. Hun turbulente relatie heeft van beide al een grote tol geëist en de emoties liepen hoog op in het eerste seizoen. De trailer toont dat we vooral meer turbulentie kunnen verwachten.

We zien ook hoe Rue toegeeft dat ze hervallen is en ook de andere tieners blijven zoeken en tegen de muur lopen. De complexe personages zetten hun weg verder in de uitdagende wereld waar ze deel van uitmaken.

De rauwe en authentieke manier waarop liefde, identiteit, drugs, seks en alles daartussenin besproken wordt in 'Euphoria' maakte de young adult reeks tot een van de meest besproken in zijn genre. Verwacht je dus maar opnieuw aan straf drama, sterke dialogen en hartverscheurende menselijkheid. Het leverde hen ook verschillende prijzen op, zo wist Zendaya met haar rol de Emmy in de wacht te slepen voor beste vrouwelijke hoofdrol in een dramaserie, als jongste acteur ooit(!) in deze categorie.

Het tweede seizoen van 'Euphoria' is wekelijks te bekijken vanaf 10 januari 2022 bij Streamz. Het eerste seizoen is reeds beschikbaar op Streamz.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers