Streamz zet nieuwe stap in samenwerking met Proximus

maandag 18 oktober 2021
Foto: © Streamz

Uitstekend nieuws voor de content lovers onder de Proximus-klanten. Vanaf vandaag kan elke tv-klant van Proximus via de Proximus-website een abonnement nemen op Streamz.

Nadat Streamz al sinds de lancering beschikbaar was voor Proximus-klanten met de meest recente generatie decoders, kondigen Proximus en Streamz vandaag een nog bredere samenwerking aan. Concreet gaat Proximus het streamingaanbod met Vlaamse en internationale content van topniveau nog meer in de kijker zetten.

Zo wordt Streamz vanaf vandaag opgenomen in de aanbevolen apps op de meest recente Android-decoder van Proximus.  Ook in de TV-sectie van de Proximus-website krijgt Streamz een prominente plek. Klanten kunnen er doorklikken naar de Streamz-omgeving en genieten dankzij een unieke promocode van een gratis proefperiode van één maand voor het basisaanbod*. Bovendien zullen klanten via verschillende touchpoints en op verschillende momenten doorheen het jaar in contact komen met het Streamz-aanbod.

Jim Casteele, Chief Consumer Market Officer bij Proximus: 'Dit is in de eerste plaats goed nieuws voor de klant, die via Proximus toegang heeft tot de beste lokale en internationale content. Daarnaast is deze overeenkomst belangrijk voor Proximus, omdat het ons sterkt in onze ambitie om duurzaam te groeien via samenwerking, één van de cruciale elementen in onze #inspire2022-strategie. Door nog nauwer te gaan samenwerken met Streamz, ondersteunen we de uitbouw van een lokaal ecosysteem van sterke mediabedrijven in een gezonde concurrentiële omgeving. Zo helpen we ook een tegengewicht te bieden voor de grote internationale streamingreuzen.'

Peter Vindevogel, CEO van Streamz: 'De Proximus-klanten zitten nu op de eerste rij voor ons aanbod van nieuwe Vlaamse series, gecombineerd met onze internationale toppers van studio’s zoals HBO. De komende maanden zullen ze kunnen genieten van toptitels zoals de misdaadreeks ‘De Kraak’, het nieuwe seizoen van ‘Succession’ en “And Just Like That”, de opvolger van Sex and the City.  Streamz blijft lokale partnerships opzetten om op deze manier de entertainmentsector in Vlaanderen verder te ondersteunen."


 


Lees ook:
Streamz & TAGMAG pakken uit met seizoen 2 van 'Bootcamp'
Ontdek het herfstmenu van Streamz en Streamz+
Streamz kondigt tweede seizoen aan van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers