Succesvol 'anne komt naar je toe' maandag in Blankenberge

zondag 31 juli 2011

Als we op de kalender mogen afgaan, dan is de helft van de zomer al voorbij. Als je naar buiten kijkt zou je dat niet zeggen. En toch komen mensen massaal buiten, en staan ze voor het podium van 'anne komt naar je toe'. Met z'n duizenden!

Zowel ‘anne komt naar je toe’ als ‘anne presenteert: de Idolen’ is zonder twijfel een succes! Vrijdag streek anne nog neer in Waregem, zaterdag in Kortrijk en maandag in Blankenberge. 


Wie op maandag 1 augustus naar Blankenberge komt geniet aan de jachthaven tussen acht en tien van een pak topartiesten. Gene Thomas, Jo Vally, Yannick Bovy, De Romeo’s, Udo en natuurlijk onze eigen Dean. Iedere artiest brengt een live mini-concert.

Ook over anne gezicht Dean is er nieuws! Niet alleen wordt zijn nieuwe single ‘Easier Said Than Done’ de nieuwe imagocampagne van anne, maandag maakt ook het grote publiek kennis met de nieuwe hit!

Hij brengt het nummer dan voor de allereerste keer. Dit catchy nummer  werd geschreven door Sean Dhondt en ingeblikt bij The Rocketeers in Hilversum. Deze internationaal klinkende song is een mooie opvolger voor ‘Just a few more days’ die op alle Vlaamse radiozenders grijs werd gedraaid.

‘Dean als anne gezicht te hebben als presentator maar ook als zanger sluit perfect aan bij waar anne voor staat. Een breed populaire frisse muziekzender. Ik ben dan ook zeer blij dat we deze samenwerking verderzetten. anne + Dean = evident’; aldus Krijn Jonckheere, Station Manager anne.

‘Ik voel me bij anne echt thuis. De zomertour presenteren, met de Idolen doorheen Vlaanderen touren, m’n eigen televisieprogramma op de zender. Het zijn unieke kansen! Bij anne ben ik thuis. Easier Said Than Done is bij anne in veilige handen’; aldus Dean

De videoclip en imagospot voor anne die bij het nummer hoort wordt later deze week opgenomen op verschillende locaties in Vlaanderen. Exclusieve beelden van het inzingen zie je op anne.be!

anne

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers