Sven de Leijer keert terug met 'Vrede op Aarde'. Jij kan erbij zijn!

maandag 15 november 2021

Het einde van het jaar nadert! Naar goede gewoonte brengt Sven de Leijer dan 'Vrede Op Aarde', zijn eigenzinnig jaaroverzicht in het gezelschap van de gasten van het afgelopen jaar. Eén is op zoek naar publiek!

Heel de kerstvakantie lang nodigt Sven elke dag andere gasten uit om samen met hem terug te blikken op het jaar. Af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken. Onder het motto: hoe mooier het jaar, hoe mooier het jaaroverzicht!

Sven maakt het gezellig en nodigt opnieuw heel wat grote namen uit die iets betekend hebben in 2021.  De opnames vinden plaats in de studio van Videohouse (Vilvoorde). Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan hier in.


 

 

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers