Totale onwetendheid domineert nieuw spelprogramma 'Het Onbekende' bij VTM

maandag 19 februari 2024
Foto: © Streamz 2024

'Eigenlijk weten we niets!'. Vanaf maandag 26 februari start de ultieme uitdaging op VTM, waar deelnemers voortdurend moeten kiezen tussen de vertrouwde weg en het mysterieuze pad in 'Het Onbekende'.

Host en spelverdeler Axel Daeseleire leidt een groep kandidaten door een doolhof van onzekerheid, waar twists en onverwachte wendingen de regel zijn. In het adembenemende Bulgarije worden de kandidaten geconfronteerd met het ene dilemma na het andere en dwingt Axel hen om te kiezen. De kandidaten moeten alle controle loslaten, geld verdienen en de eliminaties overleven zonder te weten wat de volgende zet zal zijn. Het is een ultieme test van durf en psychologische mindgames, want zoals Axel zegt: 'Met het onbekende ben je nooit klaar...' Wie blinkt uit in het maken van de meest strategische keuzes in een spel waar niemand de regels kent? Wie overleeft de onvermijdelijke eliminaties? En wie vertrekt aan het einde van de rit met de felgebeerde geldkoffer naar huis?'Het Onbekende', vanaf 26 februari elke maandag om 20.40 uur bij VTM en nu al op Streamz.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers