Twee nieuwe zenders bij Belgacom TV

dinsdag 20 maart 2007

Belgacom TV biedt vanaf 1 april twee nieuwe zenders aan. Het Marokkaanse TVM International en het Franstalige La 4 worden dan toegevoegd.

T


VM International is een populaire Marokkaanse zender die zijn debuut maakt in België. De zender wordt toegevoegd aan het basispakket Classic+ en zal dus voor alle abonnees beschikbaar zijn. Belgacom hoopt zo ook Belgen met een Marokkaanse voorgeschiedenis aan te trekken.

Abonnees van het Select-betaalpakket krijgen er nog een tweede extra zender bij. Vandaag werd immers het Franstalige La 4 toegevoegd. La 4 is de nieuwe zender van de AB-groep, die in ons land al actief is met AB3 en AB4. La 4 brengt legendarische tv-reeksen, cultfeuilletons en filmklassiekers op het scherm.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers