Vlaamse Noa naar finale 'K2 Zoekt K3'! Stem nu voor jouw favoriet!

zondag 27 september 2009

Vlaanderen kan opgelucht ademhalen. De 24-jarige Noa Tamara Opdebeeck uit Antwerpen is één van de drie finalistes van de vtm-zoektocht 'K2 Zoekt K3'. Vorige week werden nog twee Vlaamse meisjes naar huis gestuurd. Critici vreesden dat de finale gespeeld zou worden door drie Nederlandse meisjes. Dat is nu uiteindelijk toch niet het geval.

Z


ondagavond kwam een einde aan het avontuur op het landgoed van K3. Karen en Kristel stuurden na advies van de vakjury de Nederlandse Anne naar huis. De twee dames hadden het bijzonder moeilijk met hun beslissing, maar hakten uiteindelijk toch de knoop door.

Dat betekent dus dat de kans dat de opvolgster van Kathleen een Vlaams meisje wordt nu één op drie is. Noa neemt het zaterdagavond op tegen de Nederlandse meisjes Madelon van der Poel en Josje Huisman. Eén van hen mag zich volgend weekend de nieuwe vriendin van Karen en Kristel noemen.  Pas dan begint het grote K3-avontuur echt.

De grote finale wordt zaterdagavond live uitgezonden op vtm en de Nederlandse commerciële zender SBS 6. Ook het publiek mag zijn stem laten horen en beslist wie de laatste afvaller is. Uiteindelijk zullen Karen en Kristel beslissen wie van de twee laatste kandidates het nieuwe groepslid zal worden.

De hele week kan je bellen of sms'en op volgende nummers:

  • voor Madelon: sms Madelon naar 6677 of bel 0905 53 701
  • voor Josje: sms Josje naar 6677 of bel 0905 53 702
  • voor Noa: sms Noa naar 6677 of bel 0905 53 703

Opgelet, dit zijn de nummers voor de Vlaamse kijkers. Iedere stem kost 0,75 euro. Stemmen kan tot in de live-uitzending op zaterdag 3 oktober 2009.  Let dus op de finale vindt niet plaats op zondag, wél op zaterdag!

Word 'fan' van TV-Visie op FacebookLees ook:
Gerard Joling & Koen Wauters presenteren finale 'K2 zoekt K3'
Herbekijk 'K2 Zoekt K3'

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers