Vlaanderen wacht in spanning op nieuw seizoen 'De Slimste Mens Ter Wereld'

donderdag 25 september 2014

Erik Van Looy (52) verwelkomt vanaf dinsdag 14 oktober 33 bekende gezichten in het elfde seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Hiervoor zette een graficus van Woestijnvis ze alle 33 op zijn bloot bovenlijf.

Presentator Erik Van Looy had een uitgebreid verlanglijstje van mediafiguren en daarvan heeft hij iedereen kunnen overtuigen om deel te nemen aan het programma, ook Gert Verhulst. 'Ik probeer hem al tien jaar in 'De Slimste Mens' te krijgen. 'Ik heb dat programma niet nodig om uit mijn comfortzone te stappen', zei hij. 'Maar ik wil er wél over praten als jij je comfortzone voor mij verlaat.' Hij wou dat ik met hem op café ging en met hem dronken werd’, liet hij Het Nieuwsblad weten.


Na twee glazen champagne en twee gin-tonics vroeg Van Looy het nog eens, waarop Verhulst nee zei, 'je bent nog niet zat genoeg'. Dan besloot Van Looy om nog een Bacardi-cola te drinken, ‘waarna ik vreemd genoeg nuchterder werd.’ Verhulst stemde toen wel in met het voorstel.

De overige deelnemers gaan Van Jan Peumans tot Slongs Dievanongs.

Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
DSMTW

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers