VTM lanceert digitale nieuwszender

woensdag 11 januari 2006

De VTM-nieuwsdienst broedt op een nieuw project. Binnen enkele maanden lanceert de commerciële zender zijn eigen nieuwszender, die 24 uur op 24 uur zal uitzenden.

O


nder de titel '24/7' wil VTM live televisie brengen met extra nieuwsuitzendingen, duiding en achtergronden. Daarnaast wordt er ook plaats gemaakt voor cultuur, financieel nieuws en debatten. VTM is dan ook terecht fier dat zij met dit project de eerste digitale nieuwszender in Vlaanderen op de markt brengen. Voorlopig zijn er nog geen details bekend over de concrete invulling, maar de volgende maanden zal er meer duidelijkheid komen over het nieuwe project. 

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Bram Bartholomees Bron: De Standaard
http://www.vtm.be
Meer artikels over VTM

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers