VTM op zoek naar nieuwe kostbaarheden voor 'Rijker dan je Denkt?'

woensdag 25 juni 2014

Is die gekke stoel van de rommelmarkt écht design? Zijn die oude Beatles-platen van goudwaarde? En zijn die Afrikaanse beeldjes van opa écht authentiek en dus waardevol?

Alle objecten of kunstwerken waarvan je denkt of hoopt dat iets waard zou kunnen zijn, kan je gratis laten schatten bij de experten van 'Rijker dan je Denkt?'. Misschien heb jij wel iets in huis dat veel waard is.


'Rijker dan je Denkt?' is vooral op zoek naar uitzonderlijke voorwerpen en meubels uit de jaren '50, '60 en '70, maar uiteraard kan elk voorwerp geschat worden.

Schrijf je nu hier in!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers