VTM zoekt publiek voor spectaculaire nieuwe show 'Marble Mania'

zondag 14 november 2021

Voor de opnames van een spannend spelprogramma zoekt VTM enthousiast én sportief publiek. Per aflevering nemen drie bekende gezichten het tegen elkaar op in zenuwslopende knikkerraces en prachtige knikkerbanen. Wie baant zich een weg tot aan de finish en wie wordt er uitgeknikkerd?

De internationale knikkersensatie komt naar Vlaanderen. VTM maakt een eigen versie van het in Nederland immens populaire 'Marble Mania'. Veel wil de zender nog niet verklappen… Wel dat de opnames gepland zijn begin december! Ga mee supporteren en maak als eerste kennis met de knikker madness!  Op vrijdag 3 december strijden de Vlaamse chefs en de topsportvrouwen, zaterdag 4 december nemen acteurs uit 'Familie', 'De Buurtpolitie' en Lisa' het op tegen dj's van Qmusic, Joe en Willy. Op zondag 5 december zijn het de comedians tegen de Rode Duivels.


Jij kan erbij zijn! Opgelet, de opnames gaan door in Nederland. VTM zorgt voor het busvervoer.  Inschrijven voor een plaatsje in het publiek kan via de website van VTM.

 


Lees ook:
VTM brengt Nederlandse knikkersensatie 'Marble Mania' naar Vlaanderen

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers