Welkom bij 'De Slimste Mens ter Wereld'! Maar wat is er gebeurd met Erik Van Looy?

zondag 17 oktober 2021
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2021

In de startblokken: Cesar Casier (33). Beslist een van de mooiste mannen met een van de mooiste namen van het land. Cesar is internationaal topmodel, woonde in Sydney en New York, kan koken, schrijven en ontwierp een eigen gender-neutrale modecollectie. Beautifull boy die tot de verbeelding spreekt.

Cesar neemt het morgen - en vogue - op tegen de intrigerende Dorianne Aussems (28). Ze trapte voor de zomer het tiende seizoen van Marathonradio op MNM af en dit najaar surft ze opnieuw door de ether met een nieuw seizoen van 'Generation M'. Als sidekick in het tv-programma 'Van Hier tot in Tokio' op Eén werd dit olympisch radiobeest meermaals uit bed gelicht en ook voor het WK wielrennen smeerde ze de beentjes in. Dat ruikt naar een sportieve deelname en een podiumplaats!


Maar ook Niels Destadsbader (33) doet een gooi naar de meest begeerde titel op televisioneel gebied. De West-Vlaamse bon vivant zorgde deze zomer voor hét transfernieuws in medialand. Na zeven jaar VTM – waar hij onder meer programma's presenteerde als 'The Masked Singer' en 'K3 zoekt K3', keert hij terug naar de VRT waar het destijds allemaal begon als Ketnetwrapper. Afgelopen zomer won hij samen met Regi de 'Radio 2 Zomerhit', met De Wereld Draait Voor Jou. Schattige rebel en zot van padel, veroveroverover!

Maar wat is er eigenlijk gebeurd met Erik Van Looy?

Ontdek hier de eerste drie kandidaten, hun plannen en hun kansen, aan de vooravond van hun deelname!
'De Slimste Mens ter Wereld', vanaf 18 oktober van maandag tot donderdag om 21.40 uur op Play4 en Goplay.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers