Wim Lybaert op zoek naar een nieuwe regisseur

dinsdag 10 december 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Wim Lybaert staat zeker open voor een vierde seizoen van zijn populaire programma 'De Columbus' op En, maar daarvoor heeft hij wel een nieuwe regisseur nodig. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Het derde seizoen komt pas begin volgend jaar op de buis, maar Wim Lybaert heeft er zeker nog niet genoeg van. 'Ik zie een vierde reeks absoluut zitten, maar of die er ook effectief komt, is op dit moment nog niet zeker', laat Lybaert weten aan Het Nieuwsblad. 'Het probleem is dat ik op dit moment geen regisseur heb. Bart Goossens, die de regie van de voorbije seizoenen voor zijn rekening nam, neemt momenteel een welverdiende pauze en daar heb ik alle begrip voor. 'De Columbus' is namelijk een zwaar programma om te regisseren', gaat Lybaert verder. Dat bewijst de oproep die hij lanceerde via Facebook. Eventuele kandidaten moeten beschikbaar zijn van mei 2020 tot mei 2021 voor opname en montage.

In 'De Columbus' neemt Wim Lybaert elke week een BV mee om een trip te maken naar een door het lot bestemde locatie. Onderweg is er vooral tijd om van het mooie leven te genieten.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers