Amazon Studios komt met derde seizoen van komedieserie 'Upload'

donderdag 26 mei 2022

Amazon Studios heeft aangekondigd dat de populaire sci-fi comedy serie 'Upload' een derde seizoen krijgt. Seizoen drie zal wereldwijd exclusief worden gestreamd op Prime Video.

Seizoen twee van 'Upload' ging op 11 maart 2022 in première en is sindsdien een Top 10-serie op het platform gebleven. De serie belandde ook op Nielsen's Top 10 Originals lijst.


Bedenker en uitvoerend producent Greg Daniels zei: 'Ik vind het spannend om het verhaal van Nathan, Nora, de andere bewoners van Lakeview en het Amerika van de nabije toekomst voort te zetten, terwijl ze proberen plezier te hebben en het juiste te doen in zowel de echte als de virtuele wereld.'

'Upload' is een sciencefiction komedieserie die zich afspeelt in een technologisch geavanceerde toekomst waar hologram telefoons, 3D-voedselprinters en geautomatiseerde kruidenierswinkels de norm zijn. Het meest unieke is dat mensen ervoor kunnen kiezen om 'geüpload' te worden naar een virtueel hiernamaals. In seizoen twee staat Nathan op een kruispunt in zijn (na)leven: zijn ex-vriendin Ingrid is onverwacht naar Lakeview gekomen in de hoop hun relatie te versterken, maar zijn hart verlangt stiekem nog steeds naar zijn klantenservice-engel, Nora. Ondertussen is Nora van de aardbodem verdwenen en betrokken bij de anti-tech rebellengroep 'The Ludds'. Seizoen twee zit vol met nieuwe concepten uit de nabije toekomst, waaronder Lakeview's nieuwste in-app digitale baby programma genaamd 'prototykes' en andere satirische blikken op de technologische vooruitgang en hoofdpijn die komen gaat.

De serie is gemaakt door Greg Daniels, die ook als uitvoerend producent fungeert, samen met Howard Klein.

Sterren in de serie: Robbie Amell als Nathan, Andy Allo als Nora, Kevin Bigley als Luke, Allegra Edwards als Ingrid, Zainab Johnson als Aleesha, Owen Daniels als A.I. Guy, Josh Banday als Ivan, en Andrea Rosen als Lucy.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Amazon Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers