Dan toch nieuw seizoen van populaire Australische soap 'Neighbours'

donderdag 17 november 2022

Niemand had het durven hopen, maar het is toch zo! Amper 4 maanden na het 'definitieve' einde van 'Neighbours' krijgen de trouwe fans goed nieuws. Er komt opnieuw leven in Ramsay Street!

Na 37 jaar en bijna 9.000 aflevering viel afgelopen zomer het doek over de Australische soap 'Neighbours', bij ons bekend als 'Buren'. De Engelse zender Channel5 wou niet langer investeren in de reeks. De Australische producent zocht nog naar een nieuwe geldschieter, maar dat lukte niet. Over en uit voor de bewoners van Ramsay Street. Met een extra lange slotaflevering boordevol oud bekenden van de soap nam de Australische kijker afscheid. 


Maar dat afscheid is van korte duur. Streamingplatform Amazon redt de serie en kondigt een terugkeer aan in 2023. Dan starten de eerste draaidagen, een exacte startdatum is nog niet bekend. Het waren de acteurs zelf die het nieuws bevestigden op Twitter. Zowel Karl en Susan Kennedy als Paul Robinson en Toadie Rebecchi keren terug naar Ramsay Street. Over de andere acteurs is er nog geen duidelijkheid. 

Waar de nieuwe afleveringen in Vlaanderen te zien zullen zijn, is nog niet bekend. VTM2 heeft de uitzendrechten van de nog resterende afleveringen. Daar is de grote finale pas in januari 2024 te zien. 


Lees ook:
Kijkcijfers: Allerlaatste aflevering van 'Neighbours' trekt miljoenenpubliek
Bevestigd! Populaire soap 'Neighbours' stopt definitief in juni 2022
Bron: VRTNWS

DOSSIER: 'Neighbours': afscheid van een iconische soap!

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers