Laatste opnames ooit voor 'Neighbours' in volle gang

woensdag 8 juni 2022

Op 1 augustus is het definitief over en out voor 'Neighbours'. Dan wordt de allerlaatste aflevering van de soap, na 37 jaar, uitgezonden in thuisland AustraliŽ. Bij ons is de serie nog wel eventjes te zien op VTM 2.

De opnames voor de slotafleveringen van 'Neighbours' zijn in volle gang. En de makers van de soap zijn er vast van overtuigd om van de laatste afleveringen een absoluut feest van herkenning voor de fans te maken. Er komen dus een pak oude bekenden langs.


Meest in het oog springende gastrol is uiteraard die van Kylie Minogue, die als Charlene de beginjaren van 'Neighbours' kleurde én er haar grote doorbraak kende. Minogue groeide in de jaren na 'Neighbours' uit tot een heuse wereldster. Fans zullen van de diva echter niet al teveel te zien krijgen. Ze stond maar een halve dag op de set, voor de rest van de scènes wordt een stand-in gebruikt.

Ook Guy Pearce, die in de begindagen van zijn carrière de populaire Mike Young speelde, keert terug naar Ramsay Street. Jason Donovan (Scott Robinson) zal ook eventjes zijn opwachting maken. En om van de laatste afleveringen een heus feestje te maken, beloven de makers nog een aantal andere verrassingen.

'Neighbours' komt na 37 jaar tot een einde nadat de Britse zender Channel 5 als grootste geldschieter besloot om met de show te kappen. Er was nog een korte zoektocht naar vers kapitaal om de serie alsnog verder te zetten, maar die bleef zondezr resultaat.

Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht


Lees ook:
'Neighbours': week 23 (2022) - PREVIEW

DOSSIER: 'Neighbours': afscheid van een iconische soap!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers