Het nieuwe tv-seizoen barst los op FOXlife

dinsdag 10 augustus 2010

In september gaat het nieuwe televisieseizoen weer van start en liefhebbers van bekroonde internationale topseries zijn bij FOXlife aan het juiste adres. De digitale entertainmentzender pakt uit met het vervolg van maar liefst zes series. Paradepaardjes zijn seizoen 3 van de Amerikaanse hitserie 'True Blood' en seizoen 2 van de zwarte komedieserie 'Nurse Jackie' met de bekende actrice Edie Falco (The Sopranos).

Verder staan nieuwe seizoenen van de series 'Sophie', 'Outnumbered', 'La Femme Nikita' en 'Shear Genius' op het programma. Tot slot beleeft de komedieserie 'The New Adventures Of Old Christine' haar première op 27 september.


'Outnumbered': seizoen 2 – vanaf 7 september elke dinsdag 21.20 uur
De zesdelige bekroonde comedy-serie 'Outnumbered' speelt zich af in Londen en volgt de strijd tussen twee ouders en hun drie jonge kinderen, die continu grenzen opzoeken om te zien wiens geduld als eerste opraakt. In elke aflevering zijn we getuige van ouderlijke incompetentie die in bijna elk gezin voorkomt, wanneer de moeder en vader (Claire Skinner en Hugh Dennis) hun kinderen proberen op te voeden met zo min mogelijk emotionele schade.

'Outnumbered' is geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Andy Hamilton en Guy Jenkin. De serie bevat sterke elementen van improvisatie en biedt een komisch portret van een chaotische familie.

'True Blood': seizoen 3 – vanaf 13 september elke maandag 20.30 uur
Het derde seizoen van 'True Blood' is losjes gebaseerd op 'Club Dead', het derde boek uit de Southern Vampires-reeks van Charlaine Harris. In de laatste aflevering van het tweede seizoen zagen we hoe vampier Bill op mysterieuze wijze verdwijnt tijdens een romantisch etentje met Sookie Stackhouse. Niemand lijkt te weten waar hij is, maar in het derde seizoen komt al snel aan het licht wie Bill te grazen heeft genomen! Ook zal Sam Merlot, de enige Shapeshifter in Bon Temps, de zoektocht inzetten naar zijn biologische vader. En dan is er nog de weerwolf Alcide Herveaux, die opeens opduikt in Bon Temps. Al gauw blijkt dat vampier (sherrif) Eric Northman hierachter zit en hij het op Sookie gemunt heeft, alleen weten we niet of hij hier juist goede of slechte bedoelingen mee heeft...

'La Femme Nikita': seizoen 2 – vanaf 13 september elke werkdag 18.50 uur
In het eerste seizoen zagen we dat de jonge en mooie Nikita Samuelle (Peta Wilson) werd veroordeeld tot een levenlange gevangenisstraf voor een misdaad die ze niet heeft begaan. Onder dwang moest ze zich aansluiten bij de geheime anti-terreurgroep Section One. In het tweede seizoen keert Nikita terug als geheim agent voor Section One en krijgt ze een verhouding met haar mentor Michael (Roy Depuis).

'Sophie': seizoen 2 – vanaf 14 september elke dinsdag 21.50 uur
Het eerste seizoen van 'Sophie' kwam tot een verrassend einde door een onverwachts bezoek van een onbekende man uit New York. Deze mysterieuze man, Andre genaamd, blijkt meer met Sophie gemeen te hebben dan hij in eerste instantie had gedacht. Andre komt er al snel achter dat hij de vader van Sophie’s baby (Robbie) blijkt te zijn. In het tweede seizoen zal Sophie geconfronteerd worden met de moeilijkste beslissingen van haar leven; ze worstelt met haar gevoelens voor Andre – de perfecte man van wie ze eigenlijk helemaal niets afweet. Zal ze haar hart volgen door met Robbie naar New York te verhuizen, zodat ze een gezinnetje kunnen vormen?

'Nurse Jackie': seizoen 2 – vanaf 20 september elke maandag 21.25 uur
In het tweede seizoen van Nurse Jackie zien we Edie Falco weer terug als personage Jackie Peyton, een wilskrachtige, briljante eerstehulp-verpleegkundige met gebreken die in de gecompliceerde en waanzinnige sfeer van een ziekenhuis in New York City werkt. Jackie is een afvallig rooms-katholiek met een zwak voor pijnstillers om haar dagen door te komen. Ze houdt het ziekenhuis in evenwicht met haar unieke houding tegenover de patiënten en haar eigen ideeën over medische rechtvaardigheid. Jackies oneindige toewijding aan haar werk en familie botst met de moeilijke beslissingen die ze de hele dag moet maken, waardoor ze vaak voor morele en ethische dilemma’s staat die ze op de een of andere manier moet oplossen.

'The New Adventures Of Old Christine' – vanaf27 september elke maandag 21.55 uur
De gescheiden werkende moeder Christine Campbell combineert met succes de dagelijkse stress van het moederschap en haar bedrijf. Haar achtjarige zoon is net aangenomen op een chique privéschool en ze kan het nu zelfs beter met haar ex-man Richard vinden dan toen ze nog getrouwd waren. Echter Christine’s leven wordt veel gecompliceerder wanneer Richard een nieuwe relatie krijgt: een aardig, jong meisje dat ook Christine heet...

'Shear Genius': seizoen 3 – vanaf 29 september elke woensdag 21.20 uur
In deze reality-serie nemen we een kijkje achter de schermen van de competitieve en creatieve wereld van haarverzorging. Seizoen 3 wordt gepresenteerd door Camila Alves en zij wordt bijgestaan door een jury van bekende haarstylisten als Jonathan Antin en Kim Vo. Tijdens de zoektocht naar getalenteerde kappers zijn 12 stylisten uitgekozen van over de gehele wereld, die alles op alles zetten om de prijs van $100,000 in de wacht te slepen.

Persbericht FOXlife
http://www.foxlife.nl

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers