Marge en Homer Simpson gaan scheiden

woensdag 10 juni 2015

Na een huwelijk van 27 jaar verlaat Homer zijn vrouw Marge. Uitvoerend producent verklapt dat Homer ontdekt dat hij lijdt aan narcolepsie. Het koppel gaat gebukt onder de aanvallen van onbedwingbare slaap maar er is ook meer aan de hand. Zo staat te lezen op HLN.be.

"Homer en Marge gaan scheiden. Homer wordt verliefd op zijn apotheker", vertelde Al Jean eerder deze week aan Variety. Het is het einde van een lang huwelijk maar of de brokken verder in het 27ste seizoen nog gelijmd kunnen worden, is nog niet bekend. Nieuwssite Huffington Post denkt alleszins van wel.


Het nieuwe seizoen van 'The Simpsons' is vanaf eind september te zien bij FOX in de VS.  Eerder werden nog zaken over het nieuwe seizoen onthuld. Lisa Simpson zal bevriend raken met een dakloze vrouw, die een heel goede zangeres blijkt te zijn. Homer gaat op zijn beurt in 2016 stemmen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Onlangs raakte ook bekend dat Bart Simpson vermoord zal worden door Sideshow Bob. Gelukkig voor de fans vindt de moord enkel plaats in een speciale jaarlijkse Halloweenaflevering. In de serie blijft Bart gewoon leven. Zo schrijft HLN.

Bron: HLN.be

 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers