Netflix breidt seriecollectie uit met 'Friends'

vrijdag 17 oktober 2014

Roep je vrienden samen en zet Netflix op, want de populaire serie 'Friends' zal binnenkort ook op Netflix te verkrijgen zijn. Dat heeft het Amerikaans bedrijf zelf laten weten op Twitter.

Exact 10 jaar na de afloop van de komische serie, kunnen klanten van Netflix alle 10 seizoen opnieuw bekijken. Vanaf  1 januari 2015 zal de serie verkrijgbaar zijn in de VS en Canada. Het is nog niet zeker of de serie ook in België en Nederland te vinden zal zijn op Netflix.


'Friends' is wereldwijd nog altijd één van de populairste series. Het verhaal over de zes vrienden Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe en Joey in New York werd van 1994 tot 2004 opgenomen en uitgezonden. Sindsdien worden er dagelijks nog altijd herhalingen uitgezonden over heel de wereld.

Bron: hln.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers