Netflix stelt eerste animatiefilm 'KLAUS' voor - VIDEO

woensdag 16 oktober 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

De jonge Jesper (Jason Schwartzman), de slechtste student van de postacademie, wordt gestationeerd op een eiland helemaal bovenaan de poolcirkel. Een eiland waar de lokale en altijd ruziŽnde bevolking nauwelijks woorden met elkaar uitwisselt, laat staan brieven.

Jesper staat op het punt om het allemaal op te geven tot hij een bondgenoot vindt in de lokale leerkracht Ava (Rashida Jones). En hij maakt kennis met Klaus (Oscar® winnaar J.K. Simmons), een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol handgemaakt speelgoed. Deze bijzondere en ongewone vriendschappen brengen vreugde terug in Smeerensburg en zorgen voor een nieuwe generatie van vrijgevige en gelukkige buren, magische legendes en kerstsokken die met zorg aan de schoorsteen worden opgehangen.

'KLAUS' is geregisseerd door 'Despicable Me' co-creator Sergio Pablos, 'KLAUS' co-sterren Joan Cusack, Will Sasso en Norm Macdonald.


Netflix, SPA Studios en Artesmedia Cine presenteren KLAUS
Met: Jason Schwartzman, JK Simmons, Rashida Jones, Norm MacDonald and Joan Cusack.
Muziek door: Alfonso G. Aguilar
Productie Designers: Szymon Biernacki en Marcin Jakubowski
Geproduceerd door: Jinko Gotoh, p.g.a Marisa Román, p.g.a en Sergio Pablos, p.g.a, Matthew Teevan, Mercedes Gamero, Mikel Lejarza, Gustavo Ferrada
Original Story door: Sergio Pablos
Screenplay door: Sergio Pablos, Zach Lewis en Jim Mahoney
Geregisseerd door: Sergio Pablos

Netflix' eerste animatiefilm 'KLAUS', van Sergio Pablos, de co-creator van 'Despicable Me', is vanaf 15 november wereldwijd op Netflix beschikbaar.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers