Slecht nieuws voor de fans van 'Big Little Lies'

zondag 19 januari 2020

Volgens Het Nieuwsblad komt er voorlopig geen derde seizoen van de populaire serie 'Big Little Lies'. De reden daarvoor is dat de hoofdrolspelers het momenteel te druk hebben om nieuwe afleveringen op te nemen.

Volgens Nicole Kidman, Celeste Wright in de serie, laat de agenda van actrice Laura Dern de voorbereiding van een nieuw seizoen niet toe. 'Ze werd net genomineerd voor een Oscar en krijgt momenteel een heleboel nieuwe aanbiedingen', legt Kidman uit. 'Ook Zoë Kravitz heeft het door de opnames voor de nieuwe Batmanfilm momenteel te druk', besluit ze.

Dat er voorlopig geen derde seizoen komt, betekent niet het einde van de reeks, maar ook Kidman zelf geeft momenteel voorrang aan andere projecten. Zo speelt ze binnenkort een rol in de miniserie 'The Undoing' van scenarist David E. Kelly, die ook verantwoordelijk is voor 'Big Little Lies'.

Bron: Het Nieuwsblad, IMDB


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers