Tijd voor jouw perfecte beach body met 'MTV Fit'

dinsdag 8 mei 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

Met MTV Fit is er geen enkele reden meer om komende zomer jouw beach body goals niet te bereiken! MTV Fit is een samenwerking tussen Viacom-zender MTV en Fitchannel.com en bestaat uit een speciaal ontwikkeld trainingsprogramma met niemand minder dan MTV-presentator Kay Nambiar en fitfluencer Anne Haakmeester.

Maar fit zijn is een way of life en dus gaat MTV Fit verder op televisie en online. Raak geïnspireerd door de verhalen van de 16 deelnemers van 'Ex on the Beach: Body SOS', die in 12 weken hun beach body confidence een boost weten te geven. 'Ex on the Beach: Body SOS' is vanaf 14 mei elke maandag om 17.00 uur te zien op MTV.

MTV Fit op Fitchannel.com
Fitter, strakker en gespierder worden? MTV-presentator Kay Nambiar en fitfluencer Anne Haakmeester bieden hulp! Samen met hen train je 4 keer 20 minuten per week in je eigen omgeving en op je eigen niveau. Buik, billen, benen, armen; geen spiergroep wordt overgeslagen. Voor het optimale resultaat volg je ook de healthy recepten en kookvideo’s door Jasper Gottlieb (bekend van De Worsten van Babel) die aansluiten op jouw doel. MTV Fit is jouw digitale personal trainer die je beach body ready maakt. MTV Fit is nu te volgen via Fitchannel.com/mtvfit.

'Ex on the Beach: Body SOS' op MTV
16 kandidaten, die wel wat meer vertrouwen in hun lichaam kunnen gebruiken, gaan met een team van trainers in 12 weken de uitdaging aan om weer van hun lichaam te leren houden. Iedereen heeft zijn of haar eigen doel en door middel van fitness, voeding en body positivity leren ze een verschil te maken en bewijzen ze dat je niet tot het nieuwe jaar hoeft te wachten om jezelf opnieuw uit te vinden, In elke aflevering worden 2 deelnemers op de voet gevolgd; van de eerste keer in de spiegel kijken tot de grote 'Ex on the Beach'-style onthulling van hun nieuwe ik in Spanje. Naast veel zweten zullen er ook tranen vloeien wanneer de deelnemers de strijd met zichzelf aangaan en langzaam maar zeker hun doelen bereiken.

'Ex on the Beach: Body SOS', vanaf 14 mei elke maandag om 17.00 uur op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers