Tweede seizoen van actiethriller 'Jack Ryan' op Amazon Prime Video

donderdag 10 oktober 2019
Foto: © Bobbery Amsterdam/Amazon Prime Video 2019

Het tweede seizoen van 'Tom Clancy's Jack Ryan' wordt op vrijdag 1 november exclusief gelanceerd op Amazon Prime Video.

In het tweede seizoen van 'Tom Clancy’s Jack Ryan', volgt CIA-officier Jack Ryan, gespeeld door John Krasinski ('A Quiet Place'), een mogelijk verdachte lading illegale Venezolaanse wapens naar de Zuid Amerikaanse Jungle. Tijdens het onderzoek dreigt Jack een verreikende samenzwering aan het licht te brengen. Daarop lanceert de president van Venezuela een tegenaanval die Jack en zijn collega’s in de VS, de UK, Rusland en Venezuela treft. De plannen van de president brengen het land op de rand van de afgrond.

'Tom Clancy's Jack Ryan' seizoen twee is een co-productie van Amazon Studios en Paramount Television en is geproduceerd door Skydance Television. De serie wordt exclusief op Amazon Prime Video gelanceerd. Naast Krasinski speelt in het tweede seizoen van de serie wederom Wendell Pierce ('The Wire') als James Greer, Noomi Rapace ('Prometheus') als Harriet 'Harry' Baumann en Michael Kelly ('House of Cards') als Mike November.

De serie is exclusief geproduceerd door Andrew Form, Brad Fuller, Michael Bay, Krasinski en Allyson Seeger in samenwerking met Carlton Cuse en Graham Roland, die de serie voor televisie heeft gemaakt

Daarnaast hebben Andrew Bernstein, Vince Calandra, David Graziano, Tom Clancy, David Ellison, Dana Goldberg, Marcy Ross, Mace Neufeld, Lindsey Springer, Dennie Gordon en Phil Abraham ook het tweede seizoen van 'Tom Clancy's Jack Ryan' geproduceerd.

Over Amazon Prime Video
Prime Video abonnees kunnen in in hun eigen taal Prime Video kijken met of zonder ondertiteling. Daarnaast zijn alle Prime Original series en films beschikbaar voor Prime en Prime Video abonnees om te streamen of te downloaden, waar en wanneer ze willen zonder extra kosten.

Voorbeelden van Prime Originals zijn o.a. 'Tom Clancy's Jack Ryan', 'The Man in The High Castle', 'The Marvelous Mrs. Maisel' en 'The Grand Tour'.

Amazon Prime Video is beschikbaar via de Prime Video app op Android en iOS telefoons en tablets, de Amazon Fire TV stick, Smart televisies van LG en Samsung, Android TV van Sony, Sony Playstation 3 en 4, Xbox One, Apple TV 3 en 4 of online via PrimeVideo.com.

Persbericht Bobbery Amsterdam/Amazon Prime Video
https://www.primevideo.com/
JackRyanAmazon
JackRyanAmazon

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers