Vijf redenen om af te tellen naar de nieuwe Netflix-serie 'The Politician'

vrijdag 9 augustus 2019

'The Politician' is een zwarte, satirische komedie over een rijke student die bereid is alles op het spel te zetten om President van de Verenigde Staten te worden.

Hier alvast 5 redenen op een rij waarom je moet aftellen naar de release van 'The Politician':

1. 'The Politician' is geregisseerd door Ryan Murphy. Hij behaalde eerder groot succes met de serie 'Nip/Tuck', dat maar liefst goed was voor 15 Emmy-nominaties. Ryan brak pas echt door na het doorslaande succes van de door hem bedachte televisieserie 'Glee'. De serie sleepte een recordaantal prijzen in de wacht en wist wereldwijd iedereen in te pakken.

2. Voor 'The Politician' heeft Ryan Murphy niemand minder dan 'star couple' Gwyneth Paltrow en Brad Falchuk weten te strikken als executive producers.

3. De serie zit boordevol acteertalent. Grote sterren als Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Laura Dreyfuss, January Jones en Bette Midler zijn verbonden aan de serie, maar ook jong, veelbelovend talent als Ben Platt, Zoey Deutch en Lucy Boynton schitteren in de 'The Politician'.

4. Niet alleen de acteerprestaties zijn bewonderenswaardig, de serie heeft ook een heerlijke look and feel. Netflix heeft vandaag de eerste stills vrijgegeven waarin de geweldige outfits en decor duidelijk de boventoon voeren.

5. Last but not least: in 'The Politician' kunnen we af en toe ook genieten van melodramatische ballads tot up-tempo nummers.

Over 'The Politician'
Payton Hobart (Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara, Californië, weet vanaf zijn zevende al dat hij President van de Verenigde Staten gaat worden. Maar eerst zal hij zijn weg moeten vinden in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om als Student Body President verkozen te worden, een plekje op Harvard te bemachtigen en zijn eigen succesvolle weg te blijven bewandelen, moet Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af zijn zonder zijn eigen moraliteit en imago op te offeren. 'The Politician' van Ryan Murphy is een zwarte, satirische komedie en biedt een zeldzame blik op wat er nodig is om een politicus te worden.

'The Politician' is vanaf 27 september exclusief te zien op Netflix.

Persbericht coopr/Netflix

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers