YouTubers Petrus en Marije Zuurveld coachen opvolgers in Nickelodeon's 'De Viral Fabriek'

maandag 12 maart 2018
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2018

Wie wil er nou niet de volgende grote YouTuber worden en gecoacht worden door de populairste YouTubers van het moment? In Nickelodeon's nieuwe wekelijkse show 'De Viral Fabriek' gaat nieuw, jong YouTube-talent de strijd met elkaar aan onder leiding van 8 van de grootste Nederlandse en Belgische YouTubers.

 

 

Aflevering 1 (zondag 25 maart): Jeroen van Holland & Quinty Misiedjan (Quinsding)
Aflevering 2 (zondag 1 april): Niek Roozen & Marije Zuurveld
Aflevering 3 (zondag 8 april): Just Jade & Peter de Harder (Petrus)
Aflevering 4 (zondag 15 april): Niels Oosthoek (Gierige Gasten) & Samir (UP2D8)

Strijd gaat online verder
Na de TV-uitzending gaat de strijd online verder wanneer de deelnemers hun vlog op het Nickelodeon YouTube-kanaal plaatsen waar de winnaar van de week bepaald wordt door het aantal likes op de video door de kijkers. Hierna strijden de winnende kids per aflevering tegen elkaar tot de grote live finale. De prijs? Een professioneel camerapakket en een professionele YouTube-training om zo hun eigen kanaal op te bouwen. 'De Viral Fabriek' wordt gepresenteerd door Nienke van Dijk en Stef Poelmans.

'De Viral Fabriek' is vanaf 25 maart iedere zondag te zien op Nickelodeon. Normaal gesproken om 19.00 uur, maar de eerste aflevering op 25 maart wordt direct na de Kids' Choice Awards uitgezonden om 20.30 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers