'GTST' stopt samenwerking met Ferry Doedens

dinsdag 4 augustus 2020

Geen 'Goede Tijden, Slechte Tijden' meer voor acteur Ferry Doedens. Het contract van de 30-jarige acteur is stopgezet. Dat bevestigde een woordvoerder van de RTL-soap aan 'RTL Boulevard'.

'Ferry Doedens gaat GTST verlaten', klinkt het. 'Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry eind juni in goede harmonie besloten om de samenwerking te beëindigen. Ferry draait nog tot eind november, zodat de makers het verhaal van Lucas Sanders tot een mooi einde kunnen brengen. De rol van Lucas Sanders wordt niet gerecast en we zijn hem dankbaar voor de rol die hij de afgelopen jaren heeft neergezet.'

Het is niet de eerste keer dat Doedens niet meer welkom is op de set van 'GTST'. In 2015 stopte EndemolShine de samenwerking nadat Doedens werkafspraken niet nakwam en kampte met een drugsverslaving. In 2016 maakte hij dan zijn comeback. Maar ook nu liep het weer fout.

Het 30ste seizoen van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' start eind augustus bij RTL 4.

Bron: RTL Boulevard


Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Ferry Doedens ('GTST') in afkickkliniek
Ferry Doedens is ontslagen bij 'GTST'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers