Nieuwe documentaireserie 'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' op NPO 3

maandag 12 februari 2024
Foto: © PowNed 2024

In de nieuwe PowNed-documentaireserie 'We Gaan Er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' duikt Valerio Zeno in een aantal rampscenario's die ervoor kunnen zorgen dat we er allemaal aangaan. U dus ook.

In een tijd vol onheilspellende berichten ontdekt de kijker elke aflevering iets nieuws waarover wij ons met z’n allen op termijn nou écht druk om zouden moeten maken.


Betekent de toegenomen nucleaire dreiging door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne op korte termijn al ons einde, of wordt met een kernoorlog slechts een deel van de wereld onbewoonbaar? Wetenschappers, analisten en orakel Maarten van Rossem verkennen met Valerio het mogelijke verloop van een dergelijk rampscenario.

Luidt artificial intelligence straks het einde van de mensheid in? Sterven we misschien uit door klimaatverandering? Ook mogelijk gevaar vanuit de oneindige ruimte om ons heen, met kwaadaardige aliens of asteroïden die regelrecht op onze planeet afkoersen, neemt Valerio met experts op de korrel. En de supervulkanen die geduldig onder onze voeten borrelen tot ze ons allemaal in een klap van de aardbodem wegvagen, kunnen we die tegenhouden?

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' is het debuut van Valerio Zeno als presentator voor PowNed en is geproduceerd door Blazhoffski. De eerste aflevering wordt op dinsdag 13 februari om 21.27 uur uitgezonden op NPO 3. Bereid je elke week opnieuw voor op luchtige gesprekken over serieuze bedreigingen en ontdek of er oplossingen zijn om het einde van onze wereld af te wenden.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers