De tussenstand van de derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring

woensdag 20 mei 2020

We zijn halverwege de derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring en het is spannend. Welke programma's kregen tot nu toe de meeste stemmen?

De tien koplopers zijn allemaal de moeite waard, maar alleen de vijf programma’s met de meeste stemmen maken straks kans op de Gouden Televizier-Ring.


Dit is de tussenstand (op alfabetische volgorde)

'100 Dagen voor de Klas'
'Dream School'
'Eigen Huis & Tuin'
'Heel Holland Bakt'
'Lego Masters'
'Mocro Maffia'
'Oases in de Oriënt'
'Oogappels'
'Topdokters'
'Toren C'

Stem nu het nog kan
Het is een cliché van jewelste, maar wel waar: alles is nog mogelijk. Stemmers kunnen op www.televizier.nl/ring nog tot 10.00 uur op 27 mei hun stem uitbrengen. Daarmee steunen ze niet alleen hun favoriete programma, ze maken ook kans op leuke prijzen.

Kwalificatierondes
In totaal zijn er vier voorrondes waarbij telkens vijf programma’s doorgaan naar de volgende ronde. Daarna geeft de redactie van Televizier nog vijf wildcards weg zodat in totaal 25 programma’s kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2020.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers