'Heel Holland Bakt' wint Televizier-Ster Digital Impact 2019

woensdag 9 oktober 2019

Woensdagavond werd op de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala bekendgemaakt dat 'Heel Holland Bakt' de Televizier-Ster Digital Impact 2019 heeft gewonnen.

Presentatrice Britt Dekker verraste André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven tijdens de opnames van het populaire MAX-programma. De Televizier-Ster Digital Impact is de prijs voor het lineaire tv-programma met de leukste online ervaring.

Het was een totale verrassing voor André, Janny en Robèrt. Tijdens de opnames van 'Heel Holland Bakt' werden zij overvallen door Britt Dekker, die hen de Televizier-Ster Digital Impact 2019 overhandigde. 'Heel Holland Bakt' is daarmee het programma met de meeste stemmen in deze categorie. Naast 'Heel Holland Bakt' waren 'Boer zoekt Vrouw' en 'Expeditie Robinson' genomineerd. Het is voor de tweede keer dat de Televizier-Ster Digital Impact werd uitgereikt.

'Heel Holland Bakt' is online volop aanwezig. Onder meer met een app vol fijne video’s, kakelverse recepten, fantastische fotoframes en nog veel meer extra’s om van te smullen. Op de website van het programma kunnen kijkers eveneens terecht voor lekkere recepten, allerhande informatie en bijzondere extra’s. Afgelopen seizoen werd de online HHB-adventskalender geïntroduceerd. In december kon elke dag een vakje worden geopend, met daarin zowel online als fysieke prijzen. Tot slot is 'Heel Holland Bakt' ook op social media goed vertegenwoordigd. Met het laatste nieuws, extra content en heel veel meer!

De Televizier-Ster Digital Impact is een publieksprijs. 'Heel Holland Bakt' geeft daarom graag iets terug aan de fans. Alle bakkermakkers maken kans op dé finaletaart van Anna! Vrijdag 11 oktober, in de uitzending van 'Tijd voor MAX', overhandigt ze de taart aan een gelukkige winnaar. Daarnaast worden 10 bakkersbonnen weggegeven, zodat ook mensen thuis het feestje mee kunnen vieren. Meedoen? Ga dan naar de site.

'Heel Holland Bakt' wordt geproduceerd door Blue Circle, GAMEDIA is de ontwikkelaar van de HHB-app.

'Heel Holland Bakt', vanaf zondag 15 december op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers