Augustus is Hollywood Hunk-maand bij RTL 8

dinsdag 2 augustus 2016

De afgelopen maanden hebben de kijkers van RTL 8 gestemd op hun favoriete Hollywood hunk. Duizenden mensen brachten hun stem uit en de Hollywood Hunk Top 20 is daarmee bepaald. In augustus wordt er afgeteld naar de nummer 1 en is er iedere werkdag om 20.30 uur een film te zien met de knapste mannen uit de Amerikaanse filmindustrie.

Brad Pitt, Bradley Cooper, Jude Law en Leonardo DiCaprio ontbreken natuurlijk niet tijdens deze hete filmmaand. De nummer 1 van de lijst, Matthew McCounaghey, is de publieksfavoriet en op vrijdag 26 augustus te zien in de romantische comedy ‘Ghosts Of Girlfriends Past’.

RTL 8 sluit op woensdag 31 augustus, de sterfdag van prinses Diana, de maand af met de première van de film over haar leven ‘Diana’.

Juli succesvolle filmmaand
De themaweken van RTL 8 zijn inmiddels een begrip. De maand juli was met een aantal records een erg succesvolle filmmaand. De week van de animatiefilms (11 t/m 15 juli), met films als ‘Shrek’ en ‘Ice Age’, is de best bekeken themaweek van RTL 8 tot nu toe. De week erna heeft met een martkaandeel (V 20-49) van 10,5% het hoogste weekgemiddelde ooit gehaald. En de films ‘It Takes Two’ en ‘Grease Live!’ zijn qua marktaandeel (V 20-49), respectievelijk 14,7% en 14,4%, de best bekeken 20.30 uur-films van RTL 8 ooit.


'Hollywood Hunk-maand', nog tot en met vrijdag 26 augustus, iedere werkdag om 20.30 uur bij RTL 8. ‘Diana’, woensdag 31 augustus om 20.30 uur bij RTL 8.

RTL8

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers