Bekijk de 'Modern Family' documentaire 'A Modern Farewell' gevolgd door de seizoensfinale

zondag 21 juni 2020

Het moment waarvan je dacht dat nooit zou komen, is hier: het einde van 'Modern Family'. Na 11 seizoenen komt er einde aan de Emmy's en Golden Globe bekroonde comedyserie 'Modern Family', en nemen we afscheid van de bonte families Pritchett en Dunphy.

Op maandag 22 juni om 20.30 uur zendt ViacomCBS zender Comedy Central de 'Modern Family' documentaire 'A Modern Farewell' uit gevold door de laatste twee afleveringen van het seizoen. De documentaire laat de 11-jarige looptijd van deze iconische serie zien, van het schrijven en de casting, tot de emotionele table read van de laatste aflevering. Door middel van exclusieve interviews en gesprekken met de cast en de crew verteld en belicht deze documentaire het ontstaansverhaal en het ongekende succes van de comedyserie.


Voor de laatste keer genieten van alle familieperikelen, kijk dan 22 juni om 20.30 uur naar de 'Modern Family' documentaire: 'A Modern Farewell'! Gevolgd door de twee laatste afleveringen van het seizoen!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers