BNN wil je seksleven redden!

woensdag 18 januari 2012

Gaat jouw bloed al sneller stromen van een beetje handwerk? Is jouw maximum slechts één keer in de maand een onafgewerkt vluggertje? En heeft je lover al hoofdpijn als jullie ook maar enigszins in de buurt van jullie slaapkamer komen? Kortom; is de passie al tijden morsdood, en is de seks tot een absoluut dieptepunt gedaald?! No worries; BNN is here to rescue!

In een nieuw programma van BNN gaan paren in (seks)nood samen met professionele hulp een experiment aan om in een maand tijd jullie seksleven weer naar een gillend hoogtepuntje te brengen. Scoor! Dus geen tijd te verliezen: aanmelden via seksdip@bnn.nl.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
spuitenenslikken

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers