Carlo en Wil blikken terug op hilarische fragmenten in 'Wil Wil Wel'

zaterdag 3 september 2016

Wil, de moeder van Carlo Boszhard, werd in de afleveringen van 'Carlo's TV Café' behoorlijk op de proef gesteld bij RTL 4.

Wekelijks reikte Carlo een inmiddels bekende gouden envelop uit waarin de meest uiteenlopende opdrachten verborgen zaten die zijn moeder mocht uitvoeren: zo volgde ze een jodelcursus, werd ze voor het blok gezet voor een heftige rit in de achtbaan, presenteerde het weer en werkte als caissière. In ‘Wil Wil Wel’ vanaf zondag 4 september, zes weken lang te zien bij RTL 4, blikken Carlo en zijn moeder terug op de hilarische dingen die ze samen hebben beleefd.


Dat mevrouw Boszhard inmiddels van alle markten thuis is, blijkt uit het scala aan opdrachten die zij voorgeschoteld krijgt. Zo wordt ze bekroond tot 'ster-reporter', waardoor ze haar favoriete acteurs van de populaire serie Walking Dead mag interviewen. Wil is op van de zenuwen, want ze is groot fan maar spreekt geen woord Engels. De paniek slaat helemaal toe als ze voor het interview naar Madrid moet vliegen. Als ze op lachtherapie wordt gestuurd, schaamt ze zich diep. Lachen doet ze zeker maar de manier waarop het opgewekt wordt past totaal niet in haar straatje. Wanneer een cursus Spaans op het programma staat, is Wil er heilig van overtuigd dat ze overal het woord 'os' achter moet plakken om Spaans te spreken. Zodra moeder en zoon naar de cursus rijden oefent ze volop. Zo vraagt ze geregeld of Carlo nu eindelijk eens zijn beide handen aan het 'sturos' wil houden.

'Wil Wil Wel', wekelijks vanaf zondag 4 september om 18.55 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers