Creatieve taalopdrachten in 'De Mannen van Taal'

vrijdag 18 januari 2019

Vanaf het voorjaar van 2019 nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op, in een nieuw programma. Dit programma miste nog een titel, en daarvoor werd de hulp ingeroepen van de kijker.

Uit de ruim 800 inzendingen is gekozen voor de titel 'De Mannen van Taal'. De bedenker van deze titel ontvangt twee VIP-kaarten voor Vrienden van Amstel Live.


In 'De Mannen van Taal' krijgen beide teams, onder leiding van Kim-Lian van der Meij, een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met geluid, beeld of taal. Zo moeten ze rijmen onder dwang, ijzersterke slogans uit hun mouw schudden, een limerick maken over een nieuwsfeit, en buitenlandse fragmenten opnieuw ondertitelen. Daarnaast schrijven de mannen nieuwe grappige, gekke Nederlandse teksten op bekende hits, om ze vervolgens ten gehore te brengen.

Wil jij graag tijdens de opnames in het publiek zitten? Meld je dan snel aan via www.sbs6.nl/demannenvantaal.

'De Mannen van Taal'  wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'De Mannen van Taal', vanaf het voorjaar van 2019 wekelijks bij SBS6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers