De acht halve finalisten voor 'The voice of Holland in Concert' bekend

zaterdag 7 december 2013

Na de spannende liveshow van vanavond zijn de acht halve finalisten van 'The Voice of Holland' bekend. Tickets zijn nu al te bestellen via RTL tickets.

Julia van der Toorn, Gerrie Dantuma, Shirma Rouse, Wudstik, Jennifer Lynn, Jill Helena, Cheyenne Toney en Mitchell Brunings zijn de acht talenten die een week na de finale optreden bij 'The voice of Holland in Concert' in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.


De zangers en zangeressen van het populaire RTL 4-programma geven 28 december ’s middags een spetterende show voor een zittend publiek en ’s avonds treden de kandidaten op voor een staande en dansende menigte. Na de wervelende avondshow zal het feest nog even doorgaan tijdens 'The voice of Holland' Afterparty.

De acht overgebleven teamleden uit team Trijntje, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B zullen hun talenten bundelen en een spectaculaire show neerzetten. Samen met 'The voice of Holland Band' brengen ze hun bekendste songs ten gehore. Het belooft een muzikaal feestje te worden waarbij het dak eraf gaat!

Kaarten voor 'The voice of Holland in Concert' zijn te bestellen via http://www.rtltickets.nl.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
TVOH

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers