Dr. Pol zoekt Nederlandse collega

zaterdag 2 juni 2018

Presentatrice Nicolette Kluijver gaat op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega, en misschien wel zijn opvolger, voor de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol.

Zijn team heeft dringend hulp nodig bij het verlenen van zorg aan meer dan 18.000 dieren in een zeer uitgestrekt gebied. Nederlandse dierenartsen die op zoek zijn naar avontuur en die zich willen vestigen, met of zonder hun gezin, op het platte land van het Amerikaanse Michigan kunnen zich vanaf vandaag inschrijven. Aanmelden kan via www.rtl.nl/drpol.

De van oorsprong Drentse dierenarts is bekend van zijn populaire tv-serie op National Geographic waarin zijn bloeiende dierenartsenpraktijk in Michigan centraal staat. Een groep van Nederlandse dierenartsen gaat een tijd meedraaien in Pol’s praktijk. De eigenzinnige Pol – inmiddels 75 jaar- zal hen testen op hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee. Zonder de moderne medische apparatuur die zij in Nederland tot hun beschikking hebben. Kunnen de Nederlanders aarden in de Amerikaanse gemeenschap en de pittige dierenpraktijk? En wie wordt de potentiële opvolger van dr Pol?

De serie is volgend jaar te zien bij RTL 4

Aanmelden: www.rtl.nl/drpol


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers