'DWDD Heimwee' presenteert: 'Het Lagerhuis'

zaterdag 17 december 2016

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen laat 'De Wereld Draait Door' het populaire VARA-debatprogramma Het Lagerhuis voor even terugkeren.

Tijdens vier afleveringen van 'DWDD Heimwee presenteert: Het Lagerhuis' staan de bekende groene bankjes in de 'DWDD'-studio op het Westergasterrein. Een geheel nieuw panel neemt plaats om te discussiëren over stellingen die het politieke debat van dat moment beheersen. De presentatie is wederom in handen van Paul Witteman.


'DWDD Heimwee' is een nostalgisch filiaal van 'De Wereld Draait Door' dat al een aantal jaar plaats biedt aan het befaamde 'Hier is Adriaan van Dis'. 'Het Lagerhuis' is in februari en maart vier keer te zien in 'DWDD' bij de VARA op NPO 1.

Iedereen die zich wil aanmelden als debater voor 'Het Lagerhuis', kan dat vanaf nu doen via http://www.dwdd.nl/hetlagerhuis.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers