Geef je op voor 'SOS Verbouwing' bij RTL 4

dinsdag 28 juli 2009

In het nieuwe televisieprogramma 'SOS Verbouwing', dat start in september, helpt Angela Groothuizen mensen die middenin een uitzichtloze verbouwing zitten. Omdat bijvoorbeeld je gloednieuwe badkamer er prachtig uitziet, maar dat de onderburen ook kunnen meedouchen als jij de kraan open zet. Of dat de inhoud van je toilet naar boven komt als je doortrekt.

Ange

la is op zoek naar mensen die dit herkennen en wel wat hulp kunnen gebruiken. Je kan jezelf aanmelden via de website van RTL 4.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers