Gerard Joling zoekt publiek voor 'Popstars'

vrijdag 7 augustus 2009

Voor het nieuwe seizoen van 'Popstars' is SBS 6 op zoek naar enthousiast publiek! Op zaterdag 22 augustus wordt, in de middag en avond, een selectieronde opgenomen in het theater Spant! in Bussum. Let op: Het wordt een lange dag!!!

L


ijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn en ben je ouder dan 12 jaar, meld je dan aan door een mail te sturen naar publiekpopstars@sbs.nl Vermeld met hoeveel personen je wilt komen en op welk mobiel nummer je te bereiken bent. Je ontvangt te zijner tijd een uitnodiging!

Wees er snel bij, want vol=vol!


Lees ook:
Audities 'Popstars 2009' vandaag van start
Grootse talentenjacht 'Popstars' in augustus terug bij SBS 6

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers