Gezichten van Tien druipen af

maandag 19 maart 2007

Tien is dezer dagen 'hot news'. De vraag of de zender al dan niet zelfstandig verder gaat of opgaat in RTL of SBS brandt op ieders lippen. Een aantal bekende schermgezichten van Tien stellen ondertussen hun toekomst veilig.

T


ien is terminaal, zoveel is zeker. De zender van John de Mol is zo goed als dood. De baas van Talpa Media, de holding achter Tien, onderhandelt dezer dagen onafgebroken met eventuele overnemers van zijn zieke zender. In een informatie sessie afgelopen vrijdag kreeg het personeel nog te horen dat er geen vuiltje aan de lucht was. Toch ziet het er niet goed uit voor de jongste commerciŽle zender van Nederland.

Een aantal bekende schermgezichten zijn volop bezig met het uitkijken naar een andere job. Linda de Mol zou praten met RTL 4 en Beau van Erven Dorens werd al opgemerkt bij de NCRV ťn bij SBS. En Caroline Tensen zit ondertussen al deels bij de NCRV, een volledige overstap lijkt dus een logische volgende stap.

Voor Jack Spijkerman ziet de toekomst er voorlopig minder rooskleurig uit. De presentator van 'Koppensnellers' zit momenteel nog met een loodzwaar contract dat hem voor vijf jaar aan de Mol bindt. Zijn overstap destijds, van de VARA naar Tien, werd zwaar bekritiseerd. Spijkerman ligt nog steeds in ruzie met de top van deze omroep.

LEES OOK:
John de Mol geeft op: Tien naar RTL Nederland
Ook SBS toont interesse in Tien

Reageer NU in het TV-Visie Forum op het mogelijke verdwijnen van Tien.

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers