Gloednieuwe spellen en onverwachte hilarische momenten in verrassend tweede seizoen 'Chantals Pyjama Party'

zaterdag 24 december 2022
Foto: RTL 4 - © RTL 2022

Zeg Chantal Janzen, verfrissend, humor, publiek én een ultieme hoofdprijs en je hebt de ingrediënten voor een gezellige, energieke feelgood familiespelshow. Met nieuwe spellen, een nieuw decor én nieuwe duo's die strijden om de winst, wordt het pyjamafeest in de studio groter dan ooit.

Zowel de kijker als het publiek in de studio gaat terug naar het nostalgische gevoel van de spelshows van vroeger: Als kind en volwassene wil je hier bij zijn en het liefst zelf meespelen. 'Chantals Pyjama Party' is vanaf vrijdagavond 6 januari wekelijks te zien bij RTL 4.


'Ten opzichte van het eerste seizoen zijn onze spellen nog groter geworden en leggen we meer de nadruk op de kandidaten. De spellen zijn ditmaal meer op de spelers en hun achtergrondverhaal geschreven', aldus Chantal Janzen. 'Ook doen dit keer geen vijf maar vier duo’s per aflevering mee, waardoor we meer ruimte hebben om cases echt uit te diepen, de kandidaten te confronteren met hun grootste wensen, rare gewoontes en zelfs angsten, wat leidt tot grote hilariteit van het publiek in de studio. Ik ben ontzettend enthousiast en heb onwijs veel zin om het nieuwe seizoen aan iedereen te laten zien.'

De vrijdagavond wordt omgebouwd tot een ouderwets gezellige familieavond waarbij Chantal haar publiek uitnodigt om te feesten, juichen, en genieten. Er is echter wel één voorwaarde om daar op visite te mogen komen – natuurlijk in stijl van het programma - want de gasten moeten hun allermooiste pyjama’s uit de kast trekken. Zij zijn namelijk de sterren van de avond en maken allemaal kans om geselecteerd te worden voor de meest uiteenlopende spellen. Allemaal met één doel: het behalen van de finale en het winnen van een fantastische reis.

'Chantals Pyjama Party' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, onderdeel van Banijay Benelux en door &C TV en is vanaf vrijdag 6 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers