'Goede Tijden, Slechte Tijden' vanaf 26 augustus te zien bij RTL 4

woensdag 21 augustus 2019

Vanaf maandag 26 augustus start het 30e seizoen van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' bij RTL 4. Na het uitzenden van de compilatie afleveringen maakten de fans duidelijk niet langer te willen wachten op het verdere verloop van de spannende zomercliff!

Om die reden heeft RTL besloten om in de week van maandag 26 augustus niet de laatste vijf afleveringen te herhalen, maar direct te starten met het gloednieuwe seizoen. Vanaf vanavond worden de laatste drie afleveringen herhaald, met op vrijdag 23 augustus de zomercliff.


Bekende gezichten
'Goede Tijden, Slechte Tijden' trapt het seizoen af met een aantal verrassende wendingen, welke op de castfoto al naar voren komen: zo keert Tiffy (Cecilia Adoree) zwanger terug naar Meerdijk en is Lana (Faye Bezemer) ook weer van de partij. Billy (Lone van Roosendaal) heeft met haar huwelijk met Ludo haar verblijf verlengd en dat niets is wat het lijkt zal snel duidelijk worden. Ook maakt Puck (Anne-Fleur van den Berg) haar entree in de fictieve stad en valt haar oog op Daan, wie vlak voor de zomerstop Nina kuste. Diverse relaties zullen op scherp komen te staan. Tijdens de zomercliff spande het erom of Amir, (Alkan Çöklü), de heftige aanval zou overleven. Of hij het ook daadwerkelijk haalt komt in het nieuwe seizoen uitsluitsel over. Daarnaast ziet de kijker Rob (Jop de Vries) en Carmen (Barbara Pouwels) terug in het 30ste seizoen.

GTST Stories 'Hartsvriendinnen?'
Nieuw in de serie is het karakter Puck Odolphy, gespeeld door Anne Fleur. Zij beleeft op dit moment samen met Nina (Marly van der Velden) en Martijn (gastrol door Donnie Roelvink) een avontuur in GTST Stories. Na het zeer geslaagde verhaal in april: 'Valentijns Vlucht' en deze succesvolle tweede editie 'Hartsvriendinnen?' kondigt GTST een derde verhaal aan van GTST Stories. Dit zal in oktober voor de fans wederom te volgen zijn via het Instagram-kanaal van GTST.

'Goede Tijden, Slechte Tijden' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers